Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g141g24kcal2.7g2.9g0.3g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g62g212kcal1.2g1.9g21.8g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g50g194kcal14.4g1g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana505g859kcal36.6g11.6g73g0g
Valittu annoskoko253g430kcal18.3g5.8g36.5g0g
Annoskoko puolitettuna126g215kcal9.2g2.9g18.3g0g
Arvot/100g100g170kcal7.2g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931