Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 7.9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 52g40kcal1g8.1g0.1g0.5g
Seiti pakaste 30g23kcal5.3g0g0.2g0g
Voi 1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g2.8g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 130g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g13g5.3kcal0.1g0.8g0g0.4g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g15g6.9kcal0.5g0.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana505g178kcal14.2g21.2g3g2.2g
Valittu annoskoko252g89kcal7.1g10.6g1.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna126g45kcal3.6g5.3g0.8g0.6g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442