Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 31g7.1kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Tomaattimurska 21g6.1kcal0.1g1.1g0g0.4g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 83g65kcal14.6g0g0.6g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g42g67kcal7.5g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana505g357kcal46g7.4g15.6g3.8g
Valittu annoskoko252g178kcal23g3.7g7.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna126g89kcal11.5g1.9g3.9g1g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895