Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g70g42kcal1.1g9.1g0.1g0.6g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)56g90kcal10.7g0g5.1g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Sinappi 2.1g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g42g14kcal0.1g3g0.1g0.8g
Hunaja 2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Persilja14g1.7kcal0.2g0.2g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana505g333kcal24.6g30.8g11.6g5.2g
Valittu annoskoko253g166kcal12.3g15.4g5.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna126g83kcal6.2g7.7g2.9g1.3g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299129