Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)85g34kcal1.5g7g0.1g1.2g
Ruokakerma, Pirkka 10%44g53kcal1.3g2g4.4g0g
Oivariini, 60 (100g)1.1g6kcal0g0g0.7g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 110g141kcal22.7g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana506g512kcal51.2g19g25.8g2.8g
Valittu annoskoko253g256kcal25.6g9.5g12.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna127g128kcal12.8g4.8g6.5g0.7g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796