Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu105g170kcal29.2g0g5.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen44g8.8kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa44g7.4kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.2g5.7kcal0.3g0.3g0.4g0g
Ranskankerma Valio44g123kcal1.1g1.5g12.3g0g
Sinappi 3.5g4.6kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g11g42kcal3.6g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana506g724kcal69.8g10.2g44.4g2g
Valittu annoskoko253g362kcal34.9g5.1g22.2g1g
Annoskoko puolitettuna127g181kcal17.5g2.6g11.1g0.5g
Arvot/100g100g143kcal13.8g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412