Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 440g1440kcal44.8g292.2g4.8g14.7g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g480g504kcal91.2g2.4g14.4g0g
Oliiviöljy 32g283kcal0g0g32g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g500g400kcal7.5g33.5g25g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 240g301kcal26.4g0.6g21.6g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl800g240kcal36.8g15.2g2.4g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g6395kcal417.8g697g200.8g56.2g
Valittu annoskoko2520g3198kcal208.9g348.5g100.4g28.1g
Annoskoko puolitettuna1260g1599kcal104.5g174.3g50.2g14.1g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180