Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 619g884kcal77.4g1.9g63.5g0g
Perunajauhot,rainbow563g1824kcal0.6g456.1g0.6g7.9g
Sokeri 479g1943kcal0g478.1g0g0g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.3g0g0.1g
Mansikka 331g154kcal1.7g27.8g0.7g6.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g166g646kcal0g162.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 331g136kcal3.3g13.6g2.7g12.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g11222kcal167.4g2290g135g53.2g
Valittu annoskoko2520g5611kcal83.7g1145g67.5g26.6g
Annoskoko puolitettuna1260g2806kcal41.9g572.5g33.8g13.3g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386