Kukkakaaliporkkanagratiini

1 pieni kukkakaali
3 pientä porkkanaa
1 dl kolme juustoa ruokakermaa
1 dl Polar 10% juustoa
Keitä kukkakaalit ja porkkanat melkein kypsiksi.

Sekoita juustoruokakerma ja juustoraaste.

Kypsennä uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Hekos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1400g337kcal25.3g30.8g4.2g32.2g
Porkkana, keitetty, suolaa 420g139kcal2.6g23.7g0.8g10.9g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g350g420kcal11.9g12.6g35g0g
Polar 10% (Valio)350g735kcal112g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g3262kcal303.6g134.2g150g86.2g
Valittu annoskoko2520g1631kcal151.8g67.1g75g43.1g
Annoskoko puolitettuna1260g816kcal75.9g33.6g37.5g21.6g
Arvot/100g100g65kcal6g2.7g3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129229