NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe840g2856kcal48.7g604.8g22.7g52.9g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)1200g2160kcal132g66g156g0g
Rypsiöljy Eldorado40g331kcal0g0g36.8g0g
Margariini 60%, kultarypsi 40g213kcal0.1g0.1g24g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen400g132kcal13.2g19.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g11384kcal388g1381g479g105.8g
Valittu annoskoko2520g5692kcal194g690.5g239.5g52.9g
Annoskoko puolitettuna1260g2846kcal97g345.3g119.8g26.5g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651