Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g600g1308kcal58.8g241.2g10.8g50.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha480g797kcal91.2g0g48g0g
Salsa medium (Rainbow)400g100kcal4.4g17.2g0.8g6g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g400g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g80g112kcal2.4g3.2g9.6g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman480g960kcal105.6g4.8g52.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g6759kcal531.6g570.8g246.8g126.8g
Valittu annoskoko2520g3380kcal265.8g285.4g123.4g63.4g
Annoskoko puolitettuna1260g1690kcal132.9g142.7g61.7g31.7g
Arvot/100g100g134kcal10.5g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225