Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 767g1093kcal95.8g2.3g78.6g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 209g124kcal20.5g6.3g0.8g0g
Emmental juustoraaste, lidl929g3419kcal269.4g0g260.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g372g2230kcal78g24.5g200.7g0g
Leivinjauhe 70g122kcal3.6g26.3g0g0.3g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g70g22kcal0g0g0g55.7g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)105g267kcal17.3g35.6g6.4g31.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g14554kcal969.2g190g1093.2g174.8g
Valittu annoskoko2520g7277kcal484.6g95g546.6g87.4g
Annoskoko puolitettuna1260g3639kcal242.3g47.5g273.3g43.7g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488