Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1167g246kcal14g39.7g2.3g24.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700g1163kcal133.1g0g70g0g
Kananmuna kuoreton 257g366kcal32.1g0.8g26.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 233g771kcal4.7g7g81.7g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.3g5.3kcal0.3g0.9g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi13g36kcal1.2g0.9g3g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g5250kcal374.4g112g367.4g53.8g
Valittu annoskoko2520g2625kcal187.2g56g183.7g26.9g
Annoskoko puolitettuna1260g1312kcal93.6g28g91.9g13.5g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241398