Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi670g3014kcal43.5g401.9g140.7g20.8g
Voi, 1 tl, 5 g140g1019kcal1.4g1.4g111.6g0g
Mascarpone (250g)698g3642kcal31.4g31.4g376.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl558g1898kcal11.2g16.7g195.3g0g
Baileys, Irish Cream, Original279g977kcal8.9g55.8g43.8g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g50g164kcal3.8g27.1g3.5g1.3g
Liivate 126g438kcal107.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g22301kcal415.4g1068.6g1743.4g44.2g
Valittu annoskoko2520g11151kcal207.7g534.3g871.7g22.1g
Annoskoko puolitettuna1260g5575kcal103.9g267.2g435.9g11.1g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261242