Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g803g747kcal8g176.6g8g8g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g87g26kcal0.6g9.6g0.2g2.6g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g698g2024kcal44.7g75.4g174.5g1.4g
Liivatelehti, gelatiini24g85kcal20.9g0g0g0g
Valkuainen (100g)87g37kcal8.6g1.3g0.1g0g
Sokeri297g1205kcal0g296.4g0g0g
Keksi, kaurakeksi 436g1975kcal27.3g262.5g87g14.7g
Voi 87g633kcal1g0.3g70.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g13463kcal222.2g1644.2g681.4g53.4g
Valittu annoskoko2520g6731kcal111.1g822.1g340.7g26.7g
Annoskoko puolitettuna1260g3366kcal55.6g411.1g170.4g13.4g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304891