Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g667g734kcal153.4g0g12g0g
Valkopippuri, annos 1g4g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g15g41kcal2.9g0.7g2.9g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g667g200kcal6.7g40g1.3g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g600g198kcal16.8g32.4g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl33g300kcal0g0g33.4g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g300g48kcal6g4.2g0.6g0g
Juustoraaste emmental punaleima100g390kcal29g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g3823kcal429.6g154.6g161.6g0.2g
Valittu annoskoko2520g1911kcal214.8g77.3g80.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna1260g956kcal107.4g38.7g40.4g0.1g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953