Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton1440g1541kcal332.6g0g21.6g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)720g1080kcal115.2g28.8g57.6g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)108g778kcal0g0g86.4g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g158g608kcal38g0g52.3g0g
Maustepippuri, annos 1g18g0.5kcal0g0g0.2g0g
Ruohosipuli 76g17kcal1g1.3g0.5g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g8049kcal973.6g60.2g437.2g3.6g
Valittu annoskoko2520g4024kcal486.8g30.1g218.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna1260g2012kcal243.4g15.1g109.3g0.9g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375153