Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 374g2007kcal3.4g2.6g224.2g0g
Kananmuna kuoreton 164g235kcal20.5g0.5g16.9g0g
Sokeri 191g774kcal0g190.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g501kcal14.9g102.1g1.8g5.1g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g419g1465kcal58.6g234.3g28.9g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Mustikka pirkka 200 g598g197kcal6g38.3g6g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g598g508kcal18.5g27.5g35.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g11589kcal244.6g1244.6g627.4g10.2g
Valittu annoskoko2520g5794kcal122.3g622.3g313.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna1260g2897kcal61.2g311.2g156.9g2.6g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396618