Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 1200g1703kcal210.5g0g95.9g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.6g
Voi 45g326kcal0.5g0.2g36.6g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 375g160kcal1.4g15.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g4736kcal436.4g93.4g267.4g25.4g
Valittu annoskoko2520g2368kcal218.2g46.7g133.7g12.7g
Annoskoko puolitettuna1260g1184kcal109.1g23.4g66.9g6.4g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.9g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282