Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa70g12kcal0.3g1.7g0.4g0.5g
Lanttu 420g121kcal4.2g19.3g1.3g7.6g
Sipuli (kuorittu)233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Porkkana, keskikokoinen 65g233g65kcal1.4g13.9g0.5g5.8g
Punajuuri 466g179kcal4.7g32.2g0.9g11.7g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g26g64kcal1.5g2.2g5.4g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g233g350kcal42g0g21g0g
Maizena maissitärkkelys140g490kcal1.1g121.7g0g0g
Vesi699g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g2687kcal116.4g404.4g60g59.2g
Valittu annoskoko2520g1343kcal58.2g202.2g30g29.6g
Annoskoko puolitettuna1260g672kcal29.1g101.1g15g14.8g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162