Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 49g433kcal0g0g49g0g
Sipuli (kuorittu)149g40kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g210g59kcal1.3g12.5g0.4g5.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka70g7.7kcal0.8g0.8g0.1g0.7g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g804g780kcal56.3g104.6g4g46.7g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)874g262kcal8.7g52.5g1.7g8.7g
Makaroni, pasta 262g859kcal26.7g174.2g2.9g8.8g
Pinaatti 87g12kcal1.4g0.3g0.3g1.1g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g4935kcal196.4g708.6g117.6g148g
Valittu annoskoko2520g2468kcal98.2g354.3g58.8g74g
Annoskoko puolitettuna1260g1234kcal49.1g177.2g29.4g37g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462284