Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 788g2853kcal64g622.1g4.4g13.4g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 788g1318kcal218.5g0.1g48.8g0g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Voi, normaalisuolainen (Valio)23g162kcal0.2g0.2g18g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Valkoviini kuiva 225g154kcal0.7g1.3g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g90g353kcal29.7g0g25.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)34g88kcal4.4g4.1g6.1g0.1g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g281g349kcal8.4g72g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g11097kcal658.8g1425.6g253g36.2g
Valittu annoskoko2520g5548kcal329.4g712.8g126.5g18.1g
Annoskoko puolitettuna1260g2774kcal164.7g356.4g63.3g9.1g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680