Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 839g233kcal10g34.1g1.7g17.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen336g67kcal2g12.8g1g4.7g
Kurkku, tuore280g28kcal1.7g4.7g0.3g2g
Päärynä kuorittu 783g339kcal2.4g62.6g0.8g30.5g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki280g224kcal36.4g5.6g5.6g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g1843kcal105g239.6g25.6g109.6g
Valittu annoskoko2520g921kcal52.5g119.8g12.8g54.8g
Annoskoko puolitettuna1260g461kcal26.3g59.9g6.4g27.4g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.8g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714