Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1000g280kcal6g59.5g2g25g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)200g110kcal38g8g8g1.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 200g598kcal36g2.4g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5044g2154kcal166.6g152.4g130.6g55.8g
Valittu annoskoko2522g1077kcal83.3g76.2g65.3g27.9g
Annoskoko puolitettuna1261g538kcal41.7g38.1g32.7g14g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536