Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)858g1373kcal163g0g77.2g0g
Punajuuri 572g220kcal5.7g39.5g1.1g14.3g
Kaali, valkokaali229g48kcal2.7g7.8g0.5g4.8g
Pavut,ruskeat suolaliemess195g195kcal13.8g29.2g2.3g42g
Peruna, keskikokoinen 60g343g206kcal5.1g44.6g0.3g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g74g21kcal0.4g4.4g0.1g1.9g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g17g154kcal0g0g17.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g143g29kcal0.9g5.4g0.4g2g
Chili paprika punainen5.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5056g4544kcal385.8g271.6g198.6g139.4g
Valittu annoskoko2528g2272kcal192.9g135.8g99.3g69.7g
Annoskoko puolitettuna1264g1136kcal96.5g67.9g49.7g34.9g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259