Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)360g1260kcal46.1g250.9g6.8g11.5g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Lihaliemijauhe/tiiviste 27g79kcal3g4.1g5.7g0.1g
Hirvenliha 243g273kcal51.3g0g7.3g0g
Vesi1350g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 54g77kcal6.7g0.2g5.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 450g205kcal13.5g21.6g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5058g3815kcal242.4g558g64.2g24.8g
Valittu annoskoko2529g1908kcal121.2g279g32.1g12.4g
Annoskoko puolitettuna1265g954kcal60.6g139.5g16.1g6.2g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77639