BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu44g29kcal0.9g6.1g0g1.1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 56g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2.1g0.5kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g26g73kcal4.9g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana506g244kcal16.8g14.4g11.8g5g
Valittu annoskoko253g122kcal8.4g7.2g5.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna127g61kcal4.2g3.6g3g1.3g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.8g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583