Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 75g84kcal15.8g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha porsaan 12%38g80kcal6.7g0g4.5g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 28g78kcal0.6g0.8g7.9g0g
Tomaattimurska, 1 prk38g10kcal0.2g2g0.1g0.5g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä9g29kcal1g0g2.6g0g
Juusto, mozzarella 9g24kcal1.7g0g1.9g0g
Soijakastike 2.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper38g131kcal4.5g26.6g0.5g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g2.8g18kcal0g0.1g2g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana506g952kcal61.4g60.6g47.2g1.4g
Valittu annoskoko253g476kcal30.7g30.3g23.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna127g238kcal15.4g15.2g11.8g0.4g
Arvot/100g100g188kcal12.1g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662