ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu19g5.3kcal0.1g1g0g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi75g102kcal15.4g0g4.5g0g
Amerikan pekoni 1viipale16g51kcal1.9g0g4.8g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g14g1.4kcal0.3g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys1.7g5.9kcal0g1.5g0g0g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.8g0.1g0.7g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g24g34kcal0.8g7.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana506g519kcal40g42.8g20.6g2.6g
Valittu annoskoko253g259kcal20g21.4g10.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna127g130kcal10g10.7g5.2g0.7g
Arvot/100g100g102kcal7.9g8.5g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399