Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g25g182kcal0.2g0.2g20g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Muna, annos 60g23g20kcal1.7g0.2g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17g0.3g0.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 100g36kcal0.2g7.1g0.1g2g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 15g45kcal2.8g0.4g3.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g37g150kcal0g37.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana507g1319kcal15g169g62.8g5.8g
Valittu annoskoko254g660kcal7.5g84.5g31.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna127g330kcal3.8g42.3g15.7g1.5g
Arvot/100g100g260kcal3g33.3g12.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311107