Kaalilaatikko sika-nauta+riisi

Keitä riisi suolassa.

Kuori ja hienonna sipuli, leikkaa kaali suikaleiksi.

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta ja siirrä lautaselle odottamaan.

Kuumenna öljy kasarissa ja lisää kaalisuikaleet.

Hauduta kaalia kannen alla 5–10 minuuttia, kunnes se on hieman pehmentynyt.

Mausta hunajalla

Sekoita keskenään riisi, jauheliha ja kaalit.

Levitä seos uunivuokaan.

Kaada päälle lihaliemi ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Jos pinta tummuu liikaa paiston aikana, peitä laatikko alumiinifoliolla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2029 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 16g55kcal1g12g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Keräkaali, 100g125g30kcal1.5g4.2g0.2g2.6g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.7g0g8.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Hunaja 2.5g8.3kcal0g2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana507g453kcal22.8g37.2g22g6.2g
Valittu annoskoko254g226kcal11.4g18.6g11g3.1g
Annoskoko puolitettuna127g113kcal5.7g9.3g5.5g1.6g
Arvot/100g100g89kcal4.5g7.3g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308753