Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 35g106kcal6.3g17.1g0.4g3.8g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 176g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 39g86kcal6.8g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana507g386kcal26.4g34.6g14g7.8g
Valittu annoskoko254g193kcal13.2g17.3g7g3.9g
Annoskoko puolitettuna127g97kcal6.6g8.7g3.5g2g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470