Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 132g110kcal24g0g1.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g8.8g5.6kcal0.3g0g2.2g0g
Rypsiöljy 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)22g70kcal8.1g0g4.2g0g
Korppujauho 8.8g32kcal0.9g6.6g0.1g0.5g
Maitojauhe rasvaton 6.6g23kcal2.1g3.5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g599kcal70.8g20.2g29.2g1g
Valittu annoskoko254g300kcal35.4g10.1g14.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna127g150kcal17.7g5.1g7.3g0.3g
Arvot/100g100g118kcal13.9g4g5.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104171