Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g5.5g25kcal0g0g2.8g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g22g85kcal0g21.1g0g0g
Raparperi 105g35kcal0.7g5.8g0.1g1.5g
Culinesse (Flora), annos 10g27g125kcal0.1g0.1g13.9g0g
Sokeri 32g132kcal0g32.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu24g30kcal2.6g0.1g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 35g122kcal3.6g24.8g0.4g1.2g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g1124kcal14.4g172.2g38.8g5.8g
Valittu annoskoko254g562kcal7.2g86.1g19.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna127g281kcal3.6g43.1g9.7g1.5g
Arvot/100g100g222kcal2.8g33.9g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570