Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 66g22kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Purjosipuli 22g5kcal0.4g0.5g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 26g20kcal0.5g4.1g0.1g0.3g
Kevytkerma29g35kcal0.9g1.3g2.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.9g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl2.2g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g248kcal5.4g21.4g14.2g5.4g
Valittu annoskoko254g124kcal2.7g10.7g7.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna127g62kcal1.4g5.4g3.6g1.4g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943