Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 109g27kcal1.5g2.1g0.5g2.7g
Pekoni, paistettu 37g192kcal6.1g0g18.9g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.8g0.1g3.1g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g33g108kcal8.2g0g8.5g0.3g
Maito, Kevyt44g20kcal1.4g2.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g780kcal42g8.6g63.4g6g
Valittu annoskoko254g390kcal21g4.3g31.7g3g
Annoskoko puolitettuna127g195kcal10.5g2.2g15.9g1.5g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018