Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g116g136kcal3.3g4.7g11.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 47g162kcal4.8g33.1g0.6g1.7g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)58g95kcal14.5g0.5g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana507g878kcal53.2g76.8g38.6g3.4g
Valittu annoskoko254g439kcal26.6g38.4g19.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna127g220kcal13.3g19.2g9.7g0.9g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781