Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g70g106kcal1.3g1.9g10.4g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kuha (Kela 1989), annos 100g71g69kcal13.4g0g1.6g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)35g11kcal0.3g2.1g0.1g0.3g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g1.8g15kcal0g0g1.8g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g2.6g1kcal0.1g0.1g0g0g
Soijakastike 2.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Katkarapu 35g24kcal5.1g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g479kcal41.6g12.2g28.8g1.8g
Valittu annoskoko254g240kcal20.8g6.1g14.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna127g120kcal10.4g3.1g7.2g0.5g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.4g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513