Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Valkokaali keräkaali 125g35kcal1.5g5.1g0.2g2.6g
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g7.5g7.2kcal0.1g1.4g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g645kcal38.8g14.8g46.4g5.6g
Valittu annoskoko254g322kcal19.4g7.4g23.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna127g161kcal9.7g3.7g11.6g1.4g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326