Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria1000g1999kcal88g100g139.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix225g112kcal3.4g22.5g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)137g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g112g1012kcal0g0g112.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5060g6664kcal196.6g328.2g508.6g8g
Valittu annoskoko2530g3332kcal98.3g164.1g254.3g4g
Annoskoko puolitettuna1265g1666kcal49.2g82.1g127.2g2g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271823