Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g1199g2157kcal227.7g0g143.8g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)524g1311kcal104.9g2.6g89.1g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g300g69kcal4.2g10.2g1.2g0g
Kalkkunaleike (Snellman)240g216kcal40.8g3.4g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5064g8033kcal799.2g43.4g510.6g3.6g
Valittu annoskoko2532g4016kcal399.6g21.7g255.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna1266g2008kcal199.8g10.9g127.7g0.9g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398