Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 451g59kcal5.1g4.4g0.9g5.4g
Luumutomaatti pirkka, 83g301g60kcal1.8g11.4g0.9g18g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Kurkku 301g33kcal1.7g4.2g0.3g2.1g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g556g1057kcal139.1g0g55.6g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g412g247kcal1.6g61.8g0.4g5.8g
Kananmuna, keitetty 331g472kcal41.3g1g33.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5064g3953kcal385.8g183g184.8g68.8g
Valittu annoskoko2532g1976kcal192.9g91.5g92.4g34.4g
Annoskoko puolitettuna1266g988kcal96.5g45.8g46.2g17.2g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340