Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g584g164kcal3.5g34.7g1.2g14.6g
Kananmuna kuorineen punnittu252g318kcal27.7g0.8g22.7g0g
Maksa naudan 1400g1835kcal257.3g81.5g51.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g80g584kcal0.8g0.8g64g0g
Sipuli (kuorittu)216g58kcal2.8g10.4g0.4g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5064g5916kcal584.2g256.4g280.2g36.6g
Valittu annoskoko2532g2958kcal292.1g128.2g140.1g18.3g
Annoskoko puolitettuna1266g1479kcal146.1g64.1g70.1g9.2g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632