Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g240g844kcal127g72.6g1.9g15.6g
Vesi, vesijohtovesi 539g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g1498g405kcal19.5g62.9g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5064g3245kcal306.6g306.4g71.2g39.4g
Valittu annoskoko2532g1623kcal153.3g153.2g35.6g19.7g
Annoskoko puolitettuna1266g811kcal76.7g76.6g17.8g9.9g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630