Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g90g342kcal0.9g82.8g0.5g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g54g8.6kcal0.2g1.5g0.2g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g450g450kcal63g7.7g19.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos13g94kcal0.1g0.1g10.4g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)901g765kcal9g31.5g63g0g
Sieni tatti, hapero 901g249kcal16.5g26.1g4.5g17.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5067g3886kcal182.6g311.4g196.6g38.4g
Valittu annoskoko2534g1943kcal91.3g155.7g98.3g19.2g
Annoskoko puolitettuna1267g972kcal45.7g77.9g49.2g9.6g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234