Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 534g516kcal16.1g104.6g1.7g5.3g
Paistijauheliha 10%534g908kcal106.8g0g53.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g334g934kcal63.4g0.1g73.4g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Maito, Kevyt1068g491kcal34.2g51.3g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5072g5733kcal442.8g318.4g289.2g12.8g
Valittu annoskoko2536g2867kcal221.4g159.2g144.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna1268g1433kcal110.7g79.6g72.3g3.2g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201598