Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 525g146kcal6.3g21.3g1.1g11g
Hirvenliha 420g472kcal88.8g0g12.6g0g
Sipuli 188g57kcal2.3g9g0.4g3.2g
Porkkana 165g54kcal1g9.2g0.3g4.2g
Herkkusieni 60g10kcal1.3g0.2g0.2g0.9g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Chili paprika punainen11g4.5kcal0.2g1g0g0g
Vesi1126g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5076g1929kcal203.8g96.8g70.2g39.8g
Valittu annoskoko2538g964kcal101.9g48.4g35.1g19.9g
Annoskoko puolitettuna1269g482kcal51g24.2g17.6g10g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151881