Makaroonisalatti

Keitä makaronit, pilko juusto, omena, suolakurkku, kinkku(jos tarvitsee), ja rypäleet makaroonin sekaan.

Tee majonesi munasta, suolasta, sokerista, 1 rkl sinappia ja 2rkl etikkaa(joita ei ole ohjeessa) ja rypsiöljystä.

Majoneesi kannattaa tehdä sauvasekoittimella, jotta vatkaus on tarpeeksi voimakas.

Lisää oljyä noin 1,5-2 dl ohuena nauhana, kunnes majoneesi on tarpeeksi paksua.

Lisää makaroonin joukkoon.

Tarjoillaan kylmänä...

Hyvää ruokahalua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 43g176kcal0g43.2g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)90g198kcal11.8g0.5g16.8g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]631g695kcal92.8g6.3g31.6g0g
Omena, keskikokoinen 200g451g153kcal0.9g32g1.4g8.1g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )271g135kcal1.6g32.5g0.5g1.9g
Oltermanni, perinteinen180g649kcal45.1g0g52.3g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 180g134kcal1.4g28g0.7g2g
Makaroni, pasta 397g1299kcal40.4g263.5g4.4g13.3g
Rypsiöljy 289g2552kcal0g0g288.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5076g11983kcal388g812g792.6g50.6g
Valittu annoskoko2538g5992kcal194g406g396.3g25.3g
Annoskoko puolitettuna1269g2996kcal97g203g198.2g12.7g
Arvot/100g100g236kcal7.6g16g15.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76607