Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 42g29kcal2.1g3.9g0.2g1.3g
Kasvisliemikuutio 2.5g7.6kcal0.2g0.3g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g33g25kcal5.3g0.5g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g131kcal15.6g10.6g2g3.4g
Valittu annoskoko254g66kcal7.8g5.3g1g1.7g
Annoskoko puolitettuna127g33kcal3.9g2.7g0.5g0.9g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234