Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Raparperi 45g15kcal0.3g2.5g0g0.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.6g19kcal0g4.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g197kcal0.6g46g0g1.4g
Valittu annoskoko254g99kcal0.3g23g0g0.7g
Annoskoko puolitettuna127g49kcal0.2g11.5g0g0.4g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9.1g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516